Les obres del perllongament de la línia d’FGC a Sabadell afectaran la configuració del trànsit durant aquest cap de setmana en dos àmbits diferenciats

Restriccions durant el cap de setmana a la plaça d’Espanya i a Ca n’Oriac de Sabadell
Les obres del perllongament de la línia d’FGC a Sabadell afectaran la configuració del trànsit durant aquest cap de setmana en dos àmbits diferenciats. Així:

* A l’entorn de la Plaça d’Espanya: es tallarà el carril de pujada de l’avinguda de Josep Tarradellas, entre la plaça de la Concòrdia i la plaça d’Espanya, demà divendres 28 de maig, dissabte 29 i diumenge 30. Els vehicles seran desviats per l’avinguda de la Concòrdia.

* A l’entorn de Ca n’Oriac: es tallarà el trànsit al carrer de Vinhamala entre el carrer de l’Himalàia i el carrer de Llaberia aquest dissabte 29 de maig. Els vehicles i línies d’autobús afectades s’hauran de desviar pel carrer de l’Himalàia.

Restriccions al trànsit el cap de setmana
Les obres del perllongament de la línia del Vallès d’FGC a Sabadell comportaran restriccions al trànsit en dos punts de la ciutat durant el cap de setmana.

D’una banda, a l’entorn de la plaça d’Espanya, s’eliminarà el carril de pujada de l’avinguda de Josep Tarradellas entre la plaça de la Concòrdia i la plaça d’Espanya, demà divendres 28 de maig, dissabte 29 i diumenge 30. Així, els vehicles que vulguin accedir a la plaça d’Espanya, hauran de desviar-se per l’avinguda de la Concòrdia i el carrer de Berenguer el Gran. Això permetrà ocupar l’espai per a executar un mur necessari per a l’excavació d’un dels futurs accessos al nou pàrquing a prop de la plaça de la Concòrdia, que es construeix en el marc d’aquest projecte.

D’altra banda, a l’entorn de Ca n’Oriac, es tallarà durant el dissabte 29 de maig el carrer de Vinhamala, entre el carrer de l’Himalàia i el carrer de Llaberia. Els vehicles i línies d’autobús afectades es desviaran pel carrer de l’Himalàia. Això permetrà executar els treballs per al desviament d’un col·lector ubicat en aquest àmbit de l’obra.

Finalment, les obres també afectaran a partir de dilluns 31 de maig i fins al 4 de juny al carrer de l’Himalàia, on es passarà a donar pas alternatiu entre el carrer de Collserola i el carrer de Vinhamala.