La nova targeta acreditativa de la discapacitat facilita l’accés als descomptes de Ferrocarrils de la Generalitat

L’usuari de la targeta pot utilitzar-la a les màquines expenedores de bitllets de les estacions i beneficiar-se automàticament d’aquests descomptes

Barcelona, 14 de maig de 2010
La directora de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carolina Homar, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, presentaran dilluns el nou ús de la targeta acreditativa de la discapacitat per accedir als descomptes en els títols de transport.

A partir d’ara, només caldrà introduir la targeta a les màquines expenedores de bitllets de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per beneficiar-se automàticament dels descomptes per a persones amb discapacitat. Aquests descomptes donen dret a viatjar al titular de la targeta acreditativa de la discapacitat i un acompanyant amb una rebaixa a partir del 50% en el preu del bitllet.

La targeta acreditativa de la discapacitat és un document públic, personal i intransferible.
Amb aquesta targeta, les persones amb una discapacitat legalment reconeguda poden acreditar de forma àgil i pràctica la seva discapacitat. Actualment, ja s’han expedit més de 10.000 targetes acreditatives de la discapacitat.