Afectacions al servei ferroviari de Catalunya per condicions climatològiques adverses

•    Normalitat a la circulació en totes les línies de Rodalies de Catalunya
•    Es restableix la circulació en tren a la línia de Media Distancia Barcelona-Girona-Portbou-Cerbere
•    Els viatgers disposen d’informació als web rodalies.gencat.cat, www.renfe.com, www.adif.es i als telèfons 902 41 00 41 i 902 320 320

Barcelona, 4 de maig de 2010 (16.00hores).- A causa de les condicions climatològiques adverses, l’estat del servei ferroviari a Catalunya és el següent:

– A les 16 h, es reprèn la circulació ferroviària habitual al tram Figueres-Portbou que ha restat interrompuda per fortes ràfegues de vent. D’aquesta manera es normalitza la circulació de trens al trajecte Barcelona-Portbou, després que personal d’Adif hagi retirat branques i altres obstacles a la via i hagi verificat l’estat de la infraestructura. Durant la incidència, per tal de garantir la mobilitat dels viatgers Renfe ha establert un dispositiu de 10 autobusos per tal de realitzar el trajecte Figueres-Portbou.

– A les 16.15 es recupera la tensió a l’estació de Cerbere. D’aquesta manera els trens de Media Distancia presten el servei habitual al tram Portbou – Cerbere.

El servei de Rodalies de Catalunya realitza el seu servei habitual.

Renfe i Adif estan informant mitjançant personal d’atenció al client, megafonia de trens i estacions, SMS, Transmet, telèfons 902 41 00 41 i 902 320 320, així com als webs rodalies.gencat.cat, www.renfe.com i www.adif.es.