Supressió de circulacions a la línia Barcelona-Vallès

• La línia urbana L6 (Reina Elisenda) circula amb trens-llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda, i les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s’aturen a totes les estacions per cobrir tota la zona urbana
• La línia L7 (Av. Tibidabo) funciona amb normalitat

Barcelona, 9 de març de 2010
Des de les 10,45 hores d’aquest matí s’han suprimit els trens dels serveis S5 (Rubí) i S55 (Sant Cugat) a la línia Barcelona-Vallès d’FGC, per tal de garantir un servei eficaç malgrat l’acumulació de neu a les vies.

Fins al final del servei d’avui, els trens de les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) efectuaran parada a totes les estacions del seu recorregut i circularan amb la seva freqüència habitual de dia feiner amb un tren cada 12 minuts, malgrat que incrementaran en 5 minuts el seu temps de viatge. Així la freqüència de pas per Sant Cugat serà d’un tren cada sis minuts per hora i sentit.

Pel que fa a la línia urbana L6 (Reina Elisenda) circularà amb trens-llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda. La línia L7 (Av. Tibidabo) funciona amb normalitat.

L’objectiu d’aquesta reestructuració del servei és poder garantir cobertura i transport en tota la línia del Vallès d’FGC, i evitar col·lapsar les unitats i la catenària que va quedar afectada a causa del temporal de neu d’ahir.