Restablerta la normalitat a la línia R5 (Manresa) d’FGC

fgc1Des de les 10.50h. els trens ja tornen a circular al tram entre Monistrol i Sant Vicenç-Castellagalí, un cop reparat el carril trencat que impedia donar servei amb normalitat al ramal de Manresa de la línia Llobregat-Anoia.

Barcelona, 10 de desembre de 2009
Des de les 10.50h. els trens d’FGC ja tornen a circular amb normalitat entre Monistrol i Sant Vicenç-Castellgalí a la línia R5 (Manresa), un cop reparat el carril trencat que ha obligat a interrompre el servei en aquest tram durant aproximadament 1 hora i deu minuts.

Mentre ha durat la incidència, FGC ha garantit el transport dels viatgers habilitant un servei alternatiu d’autobusos entre les estacions de Monistrol i Sant Vicenç-Castellgalí, des de les 9.40h. i fins a les 10.50h. quan s’ha restablert la circulació de trens.

FGC interromp la circulació de trens entre les estacions de Monistrol i Sant Vicenç-Castellgalí pel trencament d’un carril
• El transport de viatgers al tram afectat es cobreix mitjançant un servei alternatiu d’autobusos.
• A la línia R5 (Manresa), els trens circulen amb normalitat entre Pl.Espanya i Monistrol de Montserrat, i també entre Sant Vicenç-Castellgalí i Manresa-Baixador, amb la freqüència prevista de 2 trens/hora.
• La resta de serveis de la línia Llobregat-Anoia funcionen amb normalitat.
• La previsió és la de restablir el servei sobre les 12 h.

El trencament d’un carril ha obligat a FGC a interrompre la circulació de trens de la línia R5 (Manresa) entre les estacions de Monistrol i Sant Vicenç-Castellgalí des de les 9.40h.

El transport de viatgers en aquest tram es realitza mitjançant un servei alternatiu d’autobusos, mentre que els trens circulen amb normalitat entre les estacions de Pl. Espanya i Monistrol, i també entre Sant Vicenç-Castellgalí i Manresa-Baixador, amb la freqüència prevista de 2 trens/hora.

Els tècnics de la companyia s’han desplaçat al lloc de la incidència i calculen que el servei es podrà restablir sobre les 12h.

La resta de serveis de la línia Llobregat-Anoia funcionen amb normalitat.