La Generalitat adjudica projectes i obres en infraestructures i equipaments per un valor de 32,6 MEUR

gencatop01La Generalitat ha adjudicat aquest mes de novembre, per mitjà de l’empresa pública GISA, obres i projectes en matèria de transports, carreteres i equipaments per un valor de 32,6 MEUR. D’aquests, 21 MEUR corresponen a l’execució d’obres i 11,5 MEUR a la redacció de projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra.

El Consell d’Administració de GISA ha adjudicat obres en matèria d’infraestructures, carreteres i equipaments per valor de 21 MEUR i  projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra per valor de 11,5MEUR.

En matèria de transports, una de les adjudicacions més destacades, és l’execució de les obres de col·locació i de la senyalització i els enclamavents de les obres del  perllongament d’FGC a Terrassa (17 MEUR).

Pel què fa a la xarxa viària, GISA ha adjudicat treballs per al manteniment de mesures d’integració ambiental en diverses carreteres a tot el territori català, amb una inversió conjunta d’1,3 MEUR. D’altra banda, també cal remarcar l’adjudicació dels treballs de redacció de projectes constructius dins la millora i ampliació de la C-58 i la reordenació d’accessos de la C-16, entre Badia del Vallès i Terrassa. També destaquen la redacció dels projectes constructius d’un nou enllaç a la C-35 d’accés a Santa Maria de Palautordera; de millores en la carretera T-702 al Priorat; i de l’estudi informatiu de la variant de Vilada (C-26).

Finalment, pel que fa als equipaments educatius, s’han adjudicat les obres de construcció del CEIP Trentapasses de Bigues i Riells (2 MEUR) i les obres de nova construcció del SES Masquefa (5,2 MEUR). També destaquen d’altres projectes d’amplació i reforma de diversos centres educatius del territori català.