Interrupció del servei de l’L2 entre La Pau i Pep Ventura a partir de dimecres

gencatobrespubliques014El servei de metro quedarà interromput a l’L2 entre les estacions de La Pau i Pep Ventura, a partir de dimecres 5 d’agost i fins al 30 d’agost, per tal de dur a terme obres de renovació de la via.  Per a facilitar la mobilitat amb transport públic per l’àrea afectada, s’ha habilitat un servei d’autobusos que connectaran les parades de metro que quedaran sense servei.

tmb-l2-interrupcio-servei

A partir del proper dimecres 5 d’agost i fins al 30 d’agost, el servei de metro quedarà interromput a l’L2 entre les estacions de La Pau i Pep Ventura, per obres de renovació de la via i la plataforma.

A partir del proper dimecres 5 d’agost i fins al 30 d’agost, tots dos inclosos, el servei de metro quedarà interromput a l’L2 entre les estacions de La Pau i Pep Ventura, per obres de renovació de la via i la plataforma.

Mentre duri l’afectació, les persones usuàries disposaran d’un servei d’autobusos substitutori amb origen a La Pau i parada a cada una de les estacions de metro fora de servei (La Pau, Verneda, Artigues-Sant Adrià, Sant Roc, Gorg i Pep Ventura). La resta de la línia, entre Paral·lel i La Pau, funcionarà amb normalitat.

tmb-l2-recorregut-del-servei-dautobusos-alternatius

Recorregut del servei d’autobusos alternatius

Els treballs consistiran en la restitució de la plataforma de formigó sobre  la via del túnel d’aquest tram i la millora del drenatge longitudinal i transversal.

L’actuació abasta diferents trams que sumen un total de  750 metres de línia. En aquests punts, es retirarà la via i es demolirà l’estructura de formigó sobre la que està fixada, per després executar una nova plataforma de formigó i recol·locar la via amb noves fixacions. En paral·lel s’executarà la millora del drenatge de la línia en aquests trams. Aquesta actuació comporta una inversió de 2,5 MEUR.

Informació sobre les afectacions: www.actuacions2009.tmb.cat

3 d’agost de 2009