Renfe reestructura els seus serveis AVE al corredor Barcelona – Saragossa – Madrid

renfe011A partir del 1 de juliol

Barcelona guanya una nova connexió diària amb Saragossa, Calatayud, Guadalajara i Madrid.

En total, la ciutat comtal comptarà amb 54 circulacions, 27 per sentit, per enllaçar amb Madrid

17 de juny A partir de l’1 de juliol, Renfe reestructurarà els seus serveis AVE al corredor Barcelona – Saragossa – Madrid, amb l’objectiu d’adequar la oferta a les necessitats dels viatgers. Amb la nova programació de servei de serveis, els clients dels trens AVE a Barcelona, comptaran amb 27 circulacions diàries per sentit per enllaçar amb Madrid, és a dir, una connexió més amb Madrid, Guadalajara, Calatayud i Saragossa.   A partir de l’1 de juliol, tots els trens AVE de la línia Barcelona – Saragossa – Madrid, tindren com a origen i/o destinació, la capital catalana. El primer tren sortirà a les 5.45h i arribarà a Madrid a les 8.54h, en sentit contrari, l’últim tren sortirà de Madrid a les 21.00 hores i arribarà a Barcelona a les 23.38 hores.

Els trens AVE que circulen pel corredor Barcelona – Saragossa – Madrid, formen part de la que serà al 2010 la flota de trens més moderna d’Europa, tal i com certifica la UNIFE (Unió d’Indústries Ferroviàries Europees).

Des de l’inici del servei al febrer de 2008, Renfe ha incrementat en 10 freqüències per sentit l’oferta AVE entre Barcelona i Madrid, quan els viatgers disposaven de 17 trens per sentit. Aquesta oferta es va incrementar a l’abril de 2008 per arribar a 20 relacions i el 15 de setembre per arribar a les actuals 26 freqüències per sentit.