Els viatgers de Renfe Rodalies podran visitar gratuïtament la Fira Màgica de Santa Susanna

renfe013Els dies 19, 20 i 21 de juny

·      Els viatgers només hauran de presentar el seu bitllet validat a l’entrada del recinte
18-jun-09.-
Del 19 al 21 de juny, tots els viatgers de Renfe Rodalies podran visitar gratuïtament la desena edició de la Fira Màgica de Santa Susanna presentant el seu bitllet validat a l’entrada de la Masia Can Ratès de la població del Maresme, on tindrà lloc la fira. Aquesta oferta és fruït del acord de col·laboració entre Renfe i la organització de la Fira i és una mostra més de la participació de la companyia en activitats d’oci i culturals per a tota la família.La Fira Màgica de Santa Susanna és una de les propostes culturals i d’oci més atractives de la comarca del Maresme i es celebra anualment el cap de setmana previ a la revetlla de Sant Joan. La Fira Màgica és una trobada multisectorial que combina la mostra i l’intercanvi, la formació i la diversió, la informació i la vivència.

L’estació de Santa Susanna, situada a la línia 1 de Rodalies (L’Hospitalet – Mataró – Maçanet/Massanes), compta amb una freqüència de dos trens per hora i un temps de viatge des de Barcelona d’1 hora i 10 minuts i de 30 minuts des de Mataró.
Més bitllets combinats de Renfe Rodalies

A la mateixa línia 1 de Rodalies els viatgers compten amb ofertes de bitllets combinats Tren + autobús + entrada al recinte tant al parc aquàtic Illa Fantasia, a Premià de Mar,  com al de Waterworld, el més gran d’Europa, situat a Lloret de Mar, bitllets que suposen un descompte de més del 30% respecte a la compra individualitzada dels components de les ofertes.

D’altra banda, Renfe Rodalies i TMB ofereixen un nou bitllet combinat Tren de Rodalies + Bus Túristic que  inclou el viatge d’anada i tornada en tren de Rodalies i el bitllet per utilitzar el Barcelona Bus Turístic. A més, Renfe Rodalies disposa d’una àmplia oferta de bitllets combinats que inclouen el desplaçament amb tren des de qualsevol estació de Rodalies i les visites a recintes culturals, com al  Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya o al Museu del Ferrocarril, així com visites d’oci al Cinetren de Sitges, entre d’altres.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, al telèfon 902 24 02 02 i a la web www.renfe.com.