Les obres de la futura L9 del metro arriben a l’Aeroport de Barcelona

gencatalunyaEl president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visiten les obres de construcció de l’L9 a l’Aeroport del Prat amb motiu de la finalització de les obres de perforació del túnel que connecta l’aeroport amb la xarxa de Metro.

Durant la visita se ha tret el capçal de la tuneladora que ha completat el tram entre Mas Blau i la nova terminal T-1, de 4,3 quilòmetres de longitud, una fita significativa pel que fa a la connexió de l’aeroport del Prat amb l’Àrea Metropolitana.La L9 del metro és l’obra pública més important que s’està fent a Catalunya i la línia més llarga que s’està construint a Europa. Aquesta tardor, entrarà en funcionament el primer tram d’aquesta línia, format per 6 estacions, i el 2012, quan estigui tota en funcionament, donarà servei a 130 milions d’usuaris.

El president Montilla ha afirmat que l’arribada del túnel del metro a l’aeroport és “una fita de país” que “farà volar més alt el Prat”.