Restablerts completament els serveis d’FGC (actualitzada a les 11.30 h.)

fgc27Els trens de la línia Barcelona-Vallès i també de la línia Llobregat-Anoia funcionen amb normalitat a aquesta hora. També s’ha restablert el servei del cremallera de Núria.


L’estació d’esquí de La Molina estarà tancada tot el dia per manca de subministrament elèctric.

Barcelona, 25 de gener de 2009
Les disset incidències que van obligar a tallar diversos punts de les línies d’FGC ahir dissabte a causa del temporal de vent ja han quedat resoltes i el servei ha recuperat la normalitat.La línia Barcelona-Vallès va interrompre el servei entre Sarrià i Sant Cugat-Sabadell-Terrassa a causa de fins a 7 arbres caiguts a diferents punts de la via que van afectar la catenària i van tallar el subministrament elèctric.
La línia Llobregat-Anoia va interrompre el servei entre Igualada i Sant Esteve Sesrovires i també entre Manresa i Olesa de Montserrat a causa de 10 arbres caiguts en diferents punts de la via que van afectar la catenària i van tallar el subministrament elèctric.
El servei del cremallera de Núria es va interrompre entre Ribes de Freser i Queralbs per la caiguda de tres arbres que també van afectar la catenària i van tallar el corrent elèctric.
El treball ininterromput dels equips tècnics i de manteniment d’FGC han permès restablir la normalitat de tots els serveis d’FGC al llarg d’aquestes primeres hores del matí.
Tan sols l’estació d’esquí de La Molina estarà tancada tot el dia a causa del tall en el subministrament elèctric pels efectes del temporal de vent. Per més informació vegeu la web de La Molina www.lamolina.cat