Afectació dels serveis d’FGC a causa del vent (actualització 07:15)

fgc26A causa del fort vent d’ahir dissabte, es mantenen les següents afectacions als serveis d’FGC:

-. A la línia del Vallès. Servei normalitzat entre Sarrià i Sant Cugat. Servei normalitzat entre Sant Cugat iTerrassa. Entre Sant Cugat i Sabadell-Rambla el servei de tren s’efectua per via única. El funicular de Vallvidrera funciona amb normalitat.

– A la línia Llobregat-Anoia. Servei amb autobús entre Igualada i Vallbona d’Anoia. -. El servei entre Barcelona (Pl. Espanya) i Vallbona d’Anoia està normalitzat, igual que entre Barcelona (Pl. Espanya) i Manresa-Alta.

– El servei del Cremallera de Núria està normalitzat

Barcelona, 25 de gener de 2009Les diferents incidències provocades per la caiguda d’arbres a les diferents línies d’FGC al llarg del dia d’ahir mantenen encara algunes afectacions als serveis ferroviaris d’FGC.

La situació a les 07.15 h d’avui és la següent:

Línia Barcelona-Vallès:
Servei normalitzat entre Sarrià Sant Cugat i Terrassa. Entre Sant Cugat i Sabadell-Rambla el servei s’efectua per via única. Aquests trams de circulació en via única provoquen alguns retards en la circulació. El funicular de Vallvidrera
funciona amb normalitat.
El servei de la línia del Vallès es desenvolupa amb normalitat entre Pl.Catalunya i Sarrià, inclosos els ramals d’Av.Tibidabo i Reina Elisenda.

Línia Llobregat-Anoia:
Servei amb autobús entre Igualada i Vallbona d’Anoia. El servei entre Barcelona (Pl. Espanya) i Vallbona d’Anoia està normalitzat, igual que entre Barcelona (Pl. Espanya) i Manresa-Alta. Aquestes afectacions amb transbordament a autobusos fa que R-6(Barcelona-Igualada) pateixi alguns retards. Les línies del Metro del Baix Llobregat entre Barcelona-Pl. Espanya i Martorell i Olesa de Montserrat funcionen amb normalitat.

Altrserveis afectats:
-Servei de cremallera de Núria funciona amb normalitat des de primera hora del matí.
No funciona pel vent l’aeri d’Olesa-Esparraguera. Hi ha servei substitutori per carretera -Servei funicular de Gelida interromput per manca de subministrament elèctric.
Lamentem les molèsties als nostres usuaris i actualitzarem aquesta informació quan hi hagi qualsevol novetat.