Renfe oferta més de 27.500 places addicionals pels trens AVE – Llarga Distància a Catalunya

renfe15 Fins el 7 de gener

•    Els trens AVE que enllacen Barcelona, Camp de Tarragona, Lleida, Saragossa i Madrid es reforcen amb prop de 2.400 places
•    També s’augmenta l’oferta dels trens de Llarga i Media Distància i els trens internacionals que enllacen Barcelona amb París, Milà i Zurich

23-des-08.- A partir d’avui i fins el 7 de gener, Renfe reforça amb més de 27.500 places addicionals la seva oferta de transport a Catalunya per atendre el increment de desplaçaments que es produirà durant les vacances nadalenques. Els augments es destinen principalment als trens AVE – Llarga Distancia que enllacen Catalunya amb Madrid, el nord i el sud Peninsular així com el Corredor Mediterrani i les relacions internacionals. A més, durant aquest període també s’incrementa el número de places als trens de Media Distancia.

Els trens de Llarga Distància que enllacen la comunitat catalana amb el nord i sud peninsular ofereixen un total de 17.977 places addicionals. D’aquestes, 11.089 es destinen als serveis que comuniquen Catalunya amb Andalusia, Extremadura i Castella-La Manxa, i 6.888 per a les relacions que uneixen la comunitat catalana amb el País Basc, Navarra, Astúries, Castella-Lleó i Galícia.

D’altra banda, els serveis AVE de la línea Barcelona – Madrid ofereixen 2.350 places addicionals, mentre que el trens de Media Distancia en els dies de major demanda posaran a disposició del client tot el seu material rodant i els trens doblaran la seva composició.

Així mateix, els viatgers del Corredor Mediterrani també disposaran de més de 1.800 places addicionals per viatjar durant el Nadal. D’altra banda, el tren internacional Joan Miró (Barcelona – París) ofereix 3.016 places addicionals, el Salvador Dalí, que enllaça Barcelona amb Milà, 1440, i el Pau Casals que uneix Barcelona i Zurich es reforçarà amb més de  952 places addicionals.

Els increments de places que Renfe realitza aquestes dates es produeixen en trens dotats de les tecnologies més innovadores, que es troben prestant servei a les distintes relacions que cobreix la Operadora i que amb les noves incorporacions de trens conformaran al 2010 la flota més moderna d’Europa, segons a ha certificat la Unió de la Indústria Ferroviària Europea (UNIFE) en el seu estudi Worldwide Rail Market.
Per a més informació sobre horaris i serveis els viatgers poden adreçar-se al telèfon 902 24 02 02 o a la web www.renfe.com.