Col·laboració de TMB amb la Marató de TV3

Amb motiu de la celebració de La Marató organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc el proper diumenge 14 de desembre, a la sala Annexa del Palau Sant Jordi i que enguany està dedicada a les malalties mentals greus, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora de pujada i baixada a Montjuïc.

Aquest servei disposarà de 3 autobusos articulats i farà el recorregut directe entre plaça Espanya i el Palau Sant Jordi, i viceversa. L’horari de funcionament serà de 8.30 hores del matí fins a les 2.00 hores de la matinada i els vehicles d’aquest servei especial portaran l’indicador de línia “Marató TV3”.

Us recordem que en aquest moment les possibilitats d’accés més òptimes per anar a la sala Annexa del Palau Sant Jordi en transport públic són:
·Estació Paral·lel (Línia 2 i 3) de metro + Funicular de Montjuïc. Es recorda que el metro funciona, com tots els diumenges, fins a la mitjanit i el Funicular fins a les 20.00 hores.
·Plaça Espanya + servei especial de bus llançadora.

També es pot accedir al Palau Sant Jordi en transport públic amb les següents línies d’autobús:
·Línia 50 (Trinitat Nova – Parc de Montjuïc). Els caps de setmana funciona fins a les 22.15 hores.
·Línia 55 (Pl. Catalana – Parc de Montjuïc). Els caps de setmana funciona fins a les 22.40 hores.
·Bus Parc de Montjuïc (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc). Els caps de setmana funciona fins a les 21.00 hores.

Plaça Espanya és un centre neuràlgic de comunicació on conflueixen la xarxa de Metro (estació d’Espanya, L1 i L3), els FGC, diferents línies d’autobusos de TMB i altres línies d’autobusos metropolitans.

Patrocini i voluntariat de TMB