TMB se suma al Dia Mundial de la Sida

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’adhereix a la celebració, dilluns vinent, 1 de desembre, del Dia Mundial de la Sida. Es tracta d’una convocatòria instaurada fa vint anys, el 1988, per l’Organització Mundial de la Salut per realitzar accions de conscienciació pública d’aquesta malaltia arreu de món.

La contribució principal de TMB, en col·laboració amb la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, consistirà a incorporar el llaç vermell en posicions d’elevada visibilitat en tots els seus vehicles de servei públic. Els trens de les sis línies de la xarxa de metro el portaran a les cabines de tots dos extrems, mentre que els autobusos el lluiran en una de les portes laterals de sortida. En total es faran servir més de 1.700 llaços.

TMB ha subscrit el manifest conjunt del Dia Mundial de la Sida a Catalunya, promogut per Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Igualment, es difondran per Canal Metro missatges conjunts amb Creu Roja relacionats amb la jornada.

Aquestes accions s’emmarquen en el desenvolupament de la política de responsabilitat social de TMB, i posen de manifest que el compromís de l’empresa amb la societat va més enllà de la prestació d’un servei de transport públic de màxima qualitat.

TMB ha subscrit el manifest conjunt del Dia Mundial de la Sida a Catalunya