Renfe Rodalies col.labora amb la IV edició de la Marató del Mediterrani

El proper diumenge 19 d’octubre

•    S’obsequiarà als participants amb un bitllet d’anada i tornada des de qualsevol estació de Barcelona fins a Castelldefels, població d’inici de la prova

16-oct-08.- Renfe Rodalies participa a la IV edició de la Marató del Mediterrani com a col•laborador especial. Per a facilitar l’accés als participants fins a Castelldefels, Renfe Rodalies i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar un cupó per un bitllet d’anada i tornada Barcelona – Castelldefels.

La cursa es desenvoluparà als termes municipals de Castelldefels i Gavà, i tindrà la sortida i l’arribada al Canal Olímpic. Per aquest motiu els trens de Rodalies de la línia 2 es converteixen en mitjà de transport idoni pels desplaçaments dels esportistes fins a Castelldefels. En aquesta relació, els viatgers disposen de quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 20 minuts des de l’estació de Barcelona Sants.

Els participants de la Marató del Mediterrani podran utilitzar gratuïtament els trens de Rodalies bescanviant el document  que els hi entregarà l’organització per un bitllet d’anada i tornada pel trajecte Barcelona – Castelldefels.

Aquest títol de transport serà vàlid exclusivament pel 19 d’octubre i només es podrà adquirir el mateix dia. El bitllet permetrà viatjar des de les següents estacions de la ciutat de Barcelona: Sants, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Clot-Aragó, Sant Andreu Comtal,  Arc de Triomf o Sant Andreu Arenal.

Per a més informació els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, al telèfon 902 24 02 02 i a les pàgines d’Internet www.renfe.com i www.maratodelmediterrani.com