TMB dóna suport als Eurogames Barcelona 08

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà en la dotzena edició dels Eurogames 2008, un esdeveniment esportiu en què, durant quatre dies, del 24 al 27 de juliol, més de 5.000 esportistes d’àmbit amateur i un total de 30.000 visitants se citaran a Barcelona per reivindicar els drets dels homosexuals en l’esport.

Aquesta competició esportiva d’àmbit europeu està organitzada per l’European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF) i el club esportiu Panteres Grogues i ja s’ha celebrat en d’altres edicions en capitals europees com Amsterdam, Berlín o Copenhaguen. Un esdeveniment d’aquestes característiques no podia passar desapercebut a TMB que, amb l’objectiu de fomentar el respecte i la diversitat dins i fora de la seva organització, s’hi ha adherit com a patrocinador.

Difusió de valors i d’esport multicolor

La col·laboració de TMB consisteix, entre d’altres aspectes, a oferir diversos punts d’informació dintre de la seva xarxa de metro per a la promoció d’aquest esdeveniment internacional i en la participació en la campanya de comunicació a través dels seus suports publicitaris.

En aquest sentit, l’estació de metro de Passeig de Gràcia (L2) acull una exposició del comitè català de l’ACNUR fins diumenge 27 de juliol. Aquesta mostra consisteix en un recull fotogràfic que reflecteix la vida dels adolescents en els camps de refugiats a través de les diverses activitats que s’hi desenvolupen. S’hi poden veure 24 fotografies agrupades per temes i cada temàtica recull dues situacions molt diferents: es mostra el que fa un adolescent en un camp de refugiats paral·lelament a allò que realitza un jove espanyol en aquell mateix moment.

Alguns dels músics de l’Associació de Músics de Carrer (AMUC BCN) que diàriament actuen en els 32 punts de música habilitats a la xarxa del metro també participaran en la programació lúdica dels Eurogames 2008. Aquests artistes actuaran a l’estand informatiu que l’organització d’aquests jocs de la diversitat instal·larà a Plaça Universitat, des del proper divendres 25 de juliol fins diumenge 27 de juliol, entre les 17 i les 21 hores.