Renfe incrementa la seva oferta de transport entre Vic i Ripoll amb tres nous trens per sentit els dies laborables

A partir del proper dissabte dia 31 de maig, Renfe incrementa la seva oferta de transport entre Vic i Ripoll amb tres nous trens per sentit els dies laborables, el que representa un 25% d’increment sobre la oferta actual de dotze trens per sentit a aquesta relació.

D’aquesta manera, Manlleu, Torelló, St. Quirze Besora i Ripoll passaran de tenir 12 circulacions diàries a 15 en ambdós sentits. Borgonyà i La Farga de Bebié passaran de 5 trens diaris en sentit Ripoll a 8 i de 4 trens en sentit Vic a 8, el que suposa una millora del 78%.

Els sis nous serveis que uniran les poblacions de Vic, Manlleu, Torelló, Borgonyà, St. Quirze Besora, la Farga de Bebiè i Ripoll, permetran escurçar el temps d’espera del viatger i configurar unes freqüències de pas més homogènies.

Pel que fa els caps de setmana, es posaran en circulació dos nous trens direcció Vic/Barcelona des de Ripoll els diumenges i un nou tren en direcció Ribes de Fresser/Ripoll els dissabtes, amb l’objectiu d’homogeneïtzar l’oferta de serveis en aquest tram.

Per a més informació sobre horaris i serveis els viatgers poden adreçar-se a les estacions de la línia, al telèfon d’informació 902 24 02 02 o a la web www.renfe.com