FGC – Afectacions en la circulació de la Línia Llobregat Anoia per dos desprendiments.

En el matí del diumenge 11 de maig s’han produït dos despreniments de terres a les vies de la línia Llobregat Anoia que han afectat la circulació de dos trens.
El primer s’ha produït a Martorell-Vila a quarts de deu del matí i ha obligat a desallotjar els pocs passatgers que viatjaven en el tren a un altre comboi per continuar el seu viatge. En la zona que s’ha produït l’incident hi ha doble via, el que ha permès continuar el servei utilitzant l’altra via en aquell tram.
El segon incident s’ha produït a quarts d’onze en un tram entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa. En ser aquesta zona de via única ha calgut enviar un altre tren per traslladar els viatgers a la seva destinació i, posteriorment, remolcar la unitat que ha patit una petita avaria fins a Martorell. Aquest incident ha comportant retards de 40 minuts per als viatgers que viatjaven en aquest tren.
Els serveis de manteniment treballen per a reparar el més aviat possible l’únic lloc on les esllavissades han fet malbé les infraestructures a Martorell.
Servei de premsa d’FGC 93 366 31 81