Tancament temporal d’un accés de l’estació de metro de Drassanes (L3), per fer-hi obres de rehabilitació

Dilluns vinent, 31 de març, es tancarà temporalment un dels accessos de l’estació de Drassanes, de la línia 3 de metro, per fer-hi obres de rehabilitació. L’accés que es tanca és el de l’avinguda Drassanes, mentre que continuaran oberts els de Rambla i Santa Madrona. També continuarà operatiu l’ascensor per a persones amb mobilitat reduïda que comunica el carrer i el vestíbul.

L’accés de Drassanes estarà tancat unes cinc setmanes, durant les quals s’hi faran treballs de reforma. Abans ho havia estat el de Santa Madrona, ja que tota l’estació està sent objecte de rehabilitació integral des del desembre passat, dins del programa de modernització de les estacions més antigues o desgastades que porta a terme Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

La rehabilitació consisteix a reconfigurar vestíbuls per aprofitar millor l’espai, substituir paviments, graons, sostres i revestiments de parets, millorar la il·luminació, renovar la senyalització al públic i el mobiliari, i instal·lar barreres de control del tipus més efectiu. En el disseny arquitectònic es procura distribuir els espais per facilitar els fluxos de persones, augmentar la sensació de lluminositat amb acabats de tonalitats clares i facilitar el manteniment posterior amb l’elecció de materials d’elevada resistència. El cost d’execució del projecte és d’1,8 milions d’euros.