Renfe oferirà 30.000 places addicionals als trens d’Ave i Llarga Distància durant les vacances de Setmana Santa

• Els trens del Corredor del Mediterrani es reforçaran amb 14.500 places.
• També s’incrementarà l’oferta a les relacions amb Andalusia i el servei Ave Tarragona-Madrid

13-mar-08.- Entre el 14 i el 24 de març, Renfe incrementarà amb més de 25.000 places addicionals la seva oferta de serveis Ave i Llarga Distància a Catalunya, amb l’objectiu d’atendre l’increment de desplaçaments que es produeix en el període festiu de Setmana Santa. Del total, 14.500 places corresponen al Corredor Mediterrani, i la resta es concentren bàsicament en les connexions amb Andalusia i els serveis Ave entre Camp de Tarragona i Madrid. A més, els trens internacionals nocturns que enllacen Barcelona amb París, Milà i Zuric oferirà prop de 4.500 places addicionals. 

Els dies que es preveu un major número de desplaçaments són el 14, 16, 19 i 20 per a la operació sortida, i els dies 23 i 24 de març per a la tornada, tot i que aquesta operació es perllongarà fins el 25 a Catalunya.

Els trens del Corredor del Mediterrani oferiran 14.500 places addicionals
Aquest any es produeix un especial reforçament als trens del Corredor del Mediterrani donada la coincidència del període de Setmana Santa amb la festivitat de les falles a València, el que generarà una major mobilitat en aquesta àrea en les dates pròximes al dia 19. En total, s’oferiran 14.500 places addicionals, de les que 10.000 correspondran al servei Euromed Barcelona-València-Alacant. També s’incrementarà el número de places en els serveis Alaris i Talgo d’aquest corredor, amb 2.500 i 2.000 places addicionals, respectivament.

Al mateix temps, es reforçaran les connexions de Llarga Distància de Catalunya amb la resta de la península, especialment amb Andalusia, on s’ofereixen més de 6.000 places addicionals als trens que enllacen amb ciutats amb una gran tradició en la celebració de la Setmana Santa, com Sevilla, Còrdova, Màlaga o Granada. A més, es reforçaran amb més de 3.500 places els serveis Ave que enllacen Madrid amb Camp de Tarragona, que dóna servei a una àrea de fort atractiu turístic com és la Costa Daurada. 

Per últim, també es reforcen els trens nocturns internacionals que enllacen Barcelona, Girona i Figueres amb París, Zuric i Milà. Aquests serveis oferiran prop de 4.500 places addicionals, de les que més de 3.100 corresponen a la relació Barcelona-París.

Per a  més informació, els viatgers poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 902 24 02 02 o al web www.renfe.com