Interrupció per obres del tram de la línia 2 de metro entre Artigues / Sant Adrià i Pep Ventura

? Les obres d’infraestructura i de millora de la via obliguen a tallar aquest sector de la L2 a partir de dilluns 17 i fins dilluns 24, tots dos inclosos

? El servei especial de bus substitutori cobrirà el trajecte entre les estacions afectades, amb els mateixos horaris del metro

Des de les 5 hores de dilluns, 17 de març, fins al final del servei del dilluns 24 de març, el tram comprès entre les estacions d’Artigues / Sant Adrià i Pep Ventura de la línia 2 de metro quedarà sense servei amb motiu d’unes obres de manteniment de la infraestructura de vies. La resta de la línia 2, entre Paral·lel i Artigues / Sant Adrià, funcionarà amb normalitat. El servei es restablirà en tota la línia dimarts, 25 de març, a les 5 del matí, l’hora habitual d’inici.

Durant els vuit dies d’interrupció, es realitzaran treballs de renovació de superestructura de via en un tram de 300 metres a la zona de l’estació de Sant Roc. Es sanejarà la zona de treball, es canviaran carrils, es muntarà i formigonarà la via i es construiran nous drenatges. Les obres van a càrrec de TMB i són continuació de les que es van realitzar anteriorment en aquest sector de la línia 2, que necessita un manteniment especial a causa de la proximitat del riu Besòs i els seus aqüífers.

El tall s’ha programat coincidint amb la Setmana Santa, en què baixa la mobilitat urbana, per minimitzar els perjudicis als usuaris. Durant aquests dies el tram afectat quedarà connectat per un servei especial de bus amb el mateix horari del metro (inclòs el funcionament continuat de dissabte a la nit).

Els autobusos, on no caldrà validar, pararan a Artigues / Sant Adrià, Sant Roc, Gorg i Pep Ventura.

Les parades del bus especial estaran convenientment senyalitzades i s’està informant del tall temporal en tota la xarxa de metro, i especialment a les estacions i els trens de la línia L2.

Finalment, us recordem que l’horari del metro durant aquests dies de Setmana Santa és el següent:

De dilluns 17 a dimecres 19, de 5.00 a 24.00 hores
Dijous 20, de 5.00 a 02.00 hores
Divendres 21, de desembre, de 5.00 a 2.00 hores
Dissabte, 22, des de les 5.00 servei ininterromput tota la nit
Diumenge 23, fins a les 2.00 hores
Dilluns 24, de 5.00 a 24.00 hores

Barcelona, 12 de març de 2008