TMB amb les festes de la Mercè 2007

? TMB participa a l’exposició “La Ciutat de les Persones” que es podrà veure al passeig de Gràcia del 22 al 24 de setembre
? El dissabte, dia 22, es celebra la Gimcana TMB de la Mercè, que enguany arriba a la dinovena edició

Amb motiu de les Festes de la Mercè’2007, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participa activament en diferents esdeveniments que tenen lloc a la ciutat, entre els quals cal destacar la presència a l’exposició La Ciutat de les Persones i el patrocini de la Gimcana de la Mercè.

La Ciutat de les Persones
Durant aquestes festes TMB participa a l’exposició La Ciutat de les Persones, que es podrà visitar al passeig de Gràcia, entre Aragó i la ronda de Sant Pere, del 22 al 24 de setembre, tots dos inclosos. L’espai de TMB a la mostra (ubicat a l’alçada de Consell de Cent) informarà sobre com s’està treballant per oferir una xarxa de transport públic que afavoreixi el desenvolupament de Barcelona i la seva àrea metropolitana, contribuint a la millora de la mobilitat a la ciutat. Els més joves també podran participar en diversos jocs que es duran a terme a l’escenari de TMB.
L’objectiu de l’exposició és aprofitar el caràcter lúdic de la Festa per mostrar als ciutadans com funcionen els serveis municipals més quotidians. Enguany TMB s’afegeix a aquesta fita amb el propòsit de conscienciar els seus visitants de com TMB es va adaptant al pols de la ciutat, especialment pel que fa a la mobilitat nocturna, i els beneficis que aporta al conjunt de la ciutat.

El fil conductor de La Ciutat de les Persones és precisament el benestar dels ciutadans i ciutadanes. A aquest efecte, TMB treballa constantment per millorar la qualitat de vida al transport, modernitzant el metro i els autobusos, incrementant l’oferta i participant, en definitiva, de l’evolució de la ciutat.

Reproducció de l’estació Metronit, l’espai de TMB a l’exposició

L’espai de TMB en aquesta exposició vol reproduir l’andana d’una estació de Metro però centrant-se especialment en els continguts específics del servei ininterromput de metro a les nits de dissabte i la seva implantació. Per tal de transmetre els continguts de manera atractiva, dinàmica i participativa, els visitants poden participar en un joc de pistes que fomenta el recorregut global de la instal·lació, així com la implicació personal i el vincle emocional, i descobrir el que TMB fa per aconseguir accessibilitat, neteja, seguretat, etc., en tots els seus serveis.

Gimcana TMB de la Mercè
Com cada any, Transports Metropolitans de Barcelona patrocina la Gimcana TMB de la Mercè, que tindrà lloc el dia 22 de setembre a partir de les 16 hores i que arriba a la seva 19a edició, amb la col·laboració de FGC, BTV, Mundo Deportivo, ADN i La Selva.

Els participants de la Gimcana disposen d’un títol especial per moure’s en transport públic durant la competició (vàlid per Metro, Bus, Funicular de Montjuïc i línies urbanes de FGC). Tots ells hauran de superar diferents proves i presentar-se en els quatre controls habilitats en diversos punts de la ciutat (a plaça Catalunya, al carrer Pere Josep Maria Serra Martí a Nou Barris, als Jardins de Can Bruixa de Les Corts i als jardins de les tres xemeneïes al Paral·lel). En aquesta ocasió, una de les proves es realitzarà des de la plana web de la gimcana: www.gimcanatmbdelamerce.com.
La Gimcana donarà premis als guanyadors (equips classificats amb més puntuació) consistents en viatges, televisors, reproductors de dvd i mp3, rellotges, així com als millors equips participants (es sortejaran entre els equips que hagin acabat la Gimcana i hagin fet un mínim de tres controls), i també hi haurà premis per a la millor disfressa virtual (s’escolliran mitjançant la col·locació de la composició feta per internet i la posterior votació d’un jurat especialitzat).
Les inscripcions es poden fer fins al dia 21 de setembre, descarregant el formulari a través de la web de TMB (www.tmb.net) o de la Gimcana i lliurant-lo als punts habilitats a tal efecte al Centre d’Atenció al Client TMB de Sagrada Família L2 – L5 (de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores) o a l’Institut de Cultura de Barcelona (Palau de la Virreina, La Rambla, 99, fins el divendres de 10 a 20 hores).

Per a més informació: www.gimcanatmbdelamerce.com
Barcelona, 19 de setembre de 2007