Tal com estava previst, amb motiu de les obres al sector de Mercat Nou, relacionades amb l’arribada de la línia d’alta velocitat a Barcelona, a partir de dissabte vinent, 4 d’agost, i fins al 2 de setembre quedarà tallat totalment el sector de Mercat Nou.

Tal com estava previst, amb motiu de les obres al sector de Mercat Nou, relacionades amb l’arribada de la línia d’alta velocitat a Barcelona, a partir de dissabte vinent, 4 d’agost, i fins al 2 de setembre quedarà tallat totalment el tram de la línia 1 de metro entre les estacions de Santa Eulàlia i Plaça de Sants. Des del 12 de juliol es feien talls nocturns de diumenge a divendres en aquest mateix tram, per facilitar la realització de les obres de cobertura de vies i construcció de la nova estació de Mercat Nou.

Durant el tall, els trens circularan per la línia 1 entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia, d’una banda, i entre Plaça de Sants i Fondo, de l’altra. Un autobús especial amb freqüències semblants al metro cobrirà el recorregut d’Espanya a Santa Eulàlia, i viceversa.

Poden ampliar aquesta informació a: http://www.tmb.net/ca_ES/premsa/notespremsa/notespremsa.jsp