Interrupció de la línia T4 del Trambesòs a causa de les obres d’un col•lector municipal

Hi haurà una línia especial d’autobusos que farà el recorregut de la línia mentre duri la interrupció del servei”

A partir de dimarts 7 d’agost i aproximadament durant dues setmanes, la línia T4 del Trambesòs suspendrà temporalment el servei a causa de les obres del col•lector del carrer Escultor Claperòs que realitza l’empresa municipal Bimsa. Des del primer dia d’afectació i fins que finalitzi aquesta afectació, hi haurà un servei especial d’autobusos per cobrir el recorregut des de Glòries fins a Estació de Sant Adrià. La línia T5 donarà servei de manera excepcional de Ciutadella | Vila Olímpica fins a Sant Joan Baptista.

Bimsa està realitzant, des d’aquest mes de juliol, els treballs de desviament del col•lector del carrer Escultor Claperós, necessari per a la construcció del futur museu del disseny ubicat a la plaça de les Glòries de Barcelona. Aquest desviament provocarà que passi per sota de les vies del tramvia i per això es tallarà el servei de la línia T4 a l’alçada de l’avinguda Diagonal amb la plaça de les Glòries.

Servei substitutori
Durant la interrupció del servei, els usuaris disposaran d’un servei d’autobús substitutori que farà el recorregut que la línia T4 des de Glòries fins a Estació de Sant Adrià. Totes les parades anul•lades informaran de la ubicació de la parada provisional més propera de la xarxa d’autobusos.

L’horari i les freqüències de pas d’aquest servei serà el mateix que el del tramvia.

Els usuaris seran informats de l’anul•lació del servei i de l’entrada en funcionament d’una línia especial d’autobusos a través d’anuncis en premsa, d’uns fulletons que es repartiran dins dels tramvies i d’uns cartells que hi haurà als combois abans de l’aturada del servei, a través del Centre d’Informació Transmet i dels cartells informatius que hi haurà a les parades.