Fins el pròxim 3 de setembre Renfe ofereix més de 45.000 places addicionals a Catalunya per a viatjar en tren

• Ave-Llarga Distància, es reforcen les relacions amb l’Eix Mediterrani, Andalusia, Galícia, Madrid, País Basc i Astúries.
• Mitja Distància, s’incrementarà especialment la oferta en els trens que uneixen Barcelona amb la Costa Daurada i Costa Brava

30-ago-07.- Fins el pròxim 3 de setembre, Renfe incrementa la seva oferta de transport a Catalunya amb 46.800 places addicionals amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments dels ciutadans que finalitzen el seu període estival. Als serveis de Ave – Llarga Distància, s’oferiran prop de 17.000 places addicionals, que reforçaran els trens que enllacen aquesta comunitat amb les destinacions més demandades, com l’Eix Mediterrani, Andalusia, Galícia, Astúries, País Basc, Madrid i els Trenhotel internacionals. Per la seva banda, els serveis de Mitja Distància incrementaran la seva oferta habitual en 30.000 places, que es concentraran principalment en els trens que comuniquen Barcelona amb la Costa Brava i la Costa Daurada.

Fins el proper diumenge, els trens de Llarga Distància que enllacen la comunitat catalana amb el nord i sud peninsular oferiran prop de 7.500 places addicionals. D’aquest total, 3.800 es destinaran als serveis que uneixen Catalunya amb Andalusia, Extremadura i Castella – La Manxa, la resta es destinaran a les relacions que enllacen la comunitat catalana amb País Basc, Navarra, Astúries, Castella i Lleó i Galícia.

Entre les mesures programades, destaca el increment de 6.100 places addicionals als trens Euromed, Talgo i Arco que circularan a través de l’Eix Mediterrani durant el període assenyalat. Per la seva part, els serveis Ave i Alvia que enllacen Catalunya amb Madrid oferiran 2.200 places addicionals que es concentraran principalment el divendres i el diumenge.

30.000 places addicionals en els trens de Mitja Distància
Fins el pròxim dilluns, s’incrementarà la capacitat habitual dels trens de Renfe Mitja Distància que presten servei a Catalunya, amb 30.000 places addicionals. Els reforços més importants es produiran als trens que enllacen la Costa Daurada (Barcelona-Tarragona-Salou-Tortosa) i la Costa Brava/frontera francesa (Barcelona-Girona-Figueres-Portbou) amb Barcelona.

Per a més informació els viatgers poden dirigir-se al telèfon 902 24 02 02 o a la web www.renfe.com