Es restableix el servei de la línia T4 del Trambesòs

Durant aquest temps una línia especial d’autobusos ha fet el recorregut de la línia sense registrar incidència en la prestació del servei.

A partir de demà, 24 d’agost es restablirà el servei de la línia T4 del Trambesòs suspès temporalment, des del passat dia 7 a causa de les obres del col·lector del carrer Escultor Claperòs que ha realitzat l’empresa municipal Bimsa. Des del primer dia d’afectació hi ha hagut un servei especial d’autobusos per cobrir el recorregut i que ha funcionat amb total normalitat. A més, la línia T5 ha donat servei de manera excepcional de Ciutadella | Vila Olímpica fins a Sant Joan Baptista.

Des del mes de juliol, l’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme els treballs de desviament del col·lector del carrer Escultor Claperós, necessari per a la construcció del futur museu del disseny ubicat a la plaça de les Glòries de Barcelona. Aquest desviament ha provocat que passi per sota de les vies del tramvia i per això es va procedir a tallar el servei de la línia T4 a l’alçada de l’avinguda Diagonal amb la plaça de les Glòries. Un cops finalitzades les obres i abans de restablir el servei de la línia T4, s’han fet les comprovacions necessàries amb tramvies circulant que garanteixen la correcta execució dels treballs.

Els usuaris d’aquesta línia no s’han vist afectats per la interrupció del servei gràcies a l’habilitació d’una xarxa d’autobusos que ha fet el recorregut de la línia T4 afectat per les obres amb la mateixa freqüència de pas. A més, totes les parades anul·lades informaven de la ubicació de la parada provisional de bus més propera.