Nou InterRail 2007

Renfe sorteja bitllets de InterRail a la estació de Plaça de Catalunya

• El sorteig es realitzarà entre tots els participants que s’apropin al stand de Renfe en l’estació de Plaça Catalunya demà dimecres entre les 10.00 i les 20.00 hores.

12-06-07.- Renfe celebra demà a l’estació de Plaça Catalunya una jornada per a difondre el  nou InterRail, el bitllet per a viatjar en tren per tota Europa que aquest any ha introduït novetats importants. Per aquest motiu, Renfe sortejarà 5 Bitllets Global de InterRail per a escapar-se aquest estiu a qualsevol racó del continent europeu en tren. Tot aquell que hi vulgui participar només haurà d’omplir un breu formulari.

InterRail és un producte clàssic que va néixer en els anys setanta amb l’objectiu de facilitar als joves els desplaçaments entre països europeus en tren. Més de 7 milions de viatgers l’han utilitzat des d’aleshores. Amb el temps, InterRail s’ha adaptat per a que el pugin gaudir tots els públics sense importar l’edat. Aquest any s’han introduït importants novetats amb l’objectiu d’oferir un producte més flexible i atractiu.

Les bases del concurs, així com el seu seguiment, podran consultar-se a
www.renfe.com/interrail
JORNADA INTER RAIL 2007
SORTEIG DE 5 BITLLETS INTERRAIL PER A VIAJAR PER TOTA EUROPA EN TREN

Dia: Dimecres 13 de juny
Lloc: Vestíbul de Rodalies de la estació de Plaça de Catalunya.
Hora: De 10.00 a 20.00