Els dies 15, 16 i 17 de juny Els viatgers de Renfe Rodalies podran visitar gratuïtament la Fira Màgica de Santa Susanna

Els viatgers només hauran de presentar el seu bitllet validat a l’entrada del recinte

Del 15 al 17 de juny, tots els viatgers de Renfe Rodalies podran visitar gratuïtament la vuitena edició de la Fira Màgica de Santa Susanna presentant el seu bitllet validat a l’entrada de la Masia Can Ratès de la població del Maresme, on tindrà lloc la fira. Aquesta oferta és fruït del acord de col·laboració entre Renfe y la organització de la Fira i és una mostra més de la participació de la companyia en activitats d’oci i culturals per a tota la família.

La Fira Màgica de Santa Susanna és una de les propostes culturals i d’oci més atractives de la comarca del Maresme i es celebra anualment el cap de setmana previ a la revetlla de Sant Joan. La Fira Màgica és una trobada multisectorial que combina la mostra i l’intercanvi, la formació i la diversió, la informació i la vivència.

L’estació de Santa Susanna, situada a la línia 1 de Rodalies (L’Hospitalet – Mataró – Maçanet/Massanes), compta amb una freqüència de dos trens per hora i un temps de viatge des de Barcelona d’1 hora i 10 minuts i de 30 minuts des de Mataró.

Nous trens Civia a la línia del Maresme
A la línia 1 de Rodalies de Barcelona circulen els 15 nous trens Civia que s’han anat incorporant des del segon semestre de l’any passat. La implantació d’aquests trens ha permès que en hora punta el 80% dels serveis de la línia 1 circulin en doble composició, el que suposa un important increment de la oferta diària de Rodalies a aquesta línia.

Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla Estratègic de Renfe que ha programat l’assignació d’un total de 80 nous trens Civia al Nucli de Rodalies de Barcelona fins el 2012.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, al telèfon 902 24 02 02 i a la web www.renfe.com.