6a Mostra d’Entitats del districte de Sant Andreu al parc de la Pegaso , el 19 i 20 de maig 2007

La Mostra d’Entitats permetrà a la ciutadania saber de primera mà quines són les activitats que desenvolupen les associacions del districte. Així doncs, tothom podrà rebre informació sobre les activitats que realitzen les entitats que hi ha als barris de Baró de Viver, Bon Pastor, Congrés-Indians, Navas, Sagrera, Sant Andreu i Trinitat Vella.

A càrrec de l’Agrupament Ferroviari de Barcelona, està previst un circuit de ferrocarril de 5 polzades per a la mainada.

La Mostra d’Entitats començarà el dissabte 19 a les deu del matí i s’acabarà amb el tradicional dinar de cloenda el diumenge dia 20. Enguany, la mostra presenta nombroses activitats, com una cercavila, una gimcana per a infants i adolescents, concerts, circuits de trens en miniatura, gegants, grallers i tabalers… i moltes altres activitats.

L’èxit de les mostres precedents, amb uns 14.000 visitants els anys 2003 i 2005, l’ha consolidada com a referent de la participació ciutadana al districte, i les persones que vagin al parc de la Pegaso podran veure més de cent entitats que es dediquen a temes socials com la solidaritat, la cultura, la salut i la sostenibilitat.

A més, la Mostra d’Entitats serà una gran oportunitat per observar i descobrir les reformes que s’estan realitzant al parc de la Pegaso, seu de la mostra.