Renfe a Catalunya oferirà més de 80.000 places addicionals als trens de Larga i Media Distancia durant les vacances de Setmana Santa

• Els trens AVE de la línia Madrid – Camp de Tarragona es reforçaran amb més de 11.000 places.
• A més, s’incrementarà l’oferta en les relacions amb l’Eix Mediterrani, Andalusia i el nord- oest d’Espanya.
• A Media Distancia, s’augmentarà especialment la capacitat als trens que uneixen Barcelona amb la Costa Daurada i Portbou.

Durant Setmana Santa, Renfe incrementarà amb 82.000 places addicionals la seva oferta de transport a Catalunya per a atendre l’increment de desplaçaments que es produirà en aquest període de vacances. Del total, 11.470 corresponen a trens Ave de la línia Madrid – Camp de Tarragona, 36.380 als serveis de Larga Distancia i la resta, 33.000, a trens de Media Distancia. Els dies de més demanda són el divendres 30 de març, per la sortida des de Barcelona, i els dies 8 i 9 d’abril per la tornada. A més, el tren internacional que enllaça Barcelona amb París oferirà en aquest període més de 1.000 places addicionals.

Entre les principals mesures que s’han adoptat destaquen l’augment de l’oferta als trens Ave-Larga Distancia amb destinació Madrid, Galícia, País Basc, Andalusia i València, i el reforç dels serveis de Media Distancia que circulen a les línies Barcelona–Tarragona–Tortosa i Barcelona-Girona-Portbou.

Prop de 48.000 places addicionales als trens Ave – Larga Distancia
En total, el servei Ave-Larga Distancia incrementarà la seva oferta amb més de 47.850 places addicionals. D’aquestes, 11.470 es posaran a disposició dels clients als trens Ave que enllacen Lleida i el Camp de Tarragona amb Madrid. A més, s’oferiran prop de 3.000 places addicionals als trens Alvia que comuniquen Barcelona amb Madrid, el que suposa un total de 14.500 places en aquest eix.

Por la seva part, els trens que uneixen Catalunya amb Galícia, País Basc i la resta del nord peninsular augmentaran la seva oferta en 8.110, mentre que els serveis que enllacen Catalunya amb Andalusia reforçaran la seva capacitat amb 17.620. A més, s’oferiran prop de 8.000 places addicionals als serveis que circulen a través de l’Eix Mediterrani. El servei Euromed, incrementarà la seva oferta amb més de 3.200 places, mentre que els trens Arco i Talgo ho faran amb 4.540 places.

33.000 places addicionals als trens de Media Distancia
Els trens de Media Distancia incrementaran la seva oferta en 33.000 places, especialment als  trens que uneixen la capital catalana amb Tortosa (Costa Daurada) i Portbou (Costa Brava), destinacions tradicionals a Setmana Santa. A la línia Barcelona-Tarragona-Salou-Tortosa, Renfe posarà a disposició dels seus clients un total de 14.000 places addicionals. A la línia Barcelona-Portbou s’incrementarà l’oferta en més de 13.000 places i també es reforçarà els dies de més afluència la resta de serveis de Media Distancia que enllacen Barcelona amb Reus, Móra i Lleida.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 902 24 02 02 i a la pàgina web www.renfe.com