2 X 1 a La Molina per la compra de dues T-10 amb targeta de crèdit a les estacions d’FGC

Dos forfets al preu d’un fins a final de temporada, bescanviant el comprovant de compra de, com a mínim, dues targetes T-10 adquirides entre el 5 i el 31 de març amb targeta de crèdit a qualsevol estació d’FGC.
La Molina, 2 de març de 2007
L’estació d’esquí de La Molina ofereix, fins a final de temporada, dos forfets de dia al preu d’un. Es beneficiaran d’aquesta promoció totes aquelles persones que presentin el comprovant de pagament de, com a mínim, dues targetes de viatge T-10 amb targeta de crèdit.
Només s’acceptaran els comprovants dels títols de transport, de qualsevol zona, adquirits entre el 5 i el 31 de març a la xarxa d’FGC.
Cal recordar als usuaris la importància d’imprimir els comprovants de pagament de les targetes a les màquines autoexpenedores, per bescanviar-los posteriorment a les taquilles de La Molina pels forfets corresponents.
Promoció vàlida per:
La compra de dues T-10 de qualsevol zona o bé per la compra de qualsevol altre bitllet de transport d’FGC o de l’ATM, d’ un valor igual o superior a dues T-10 d’una zona.
Només per títols adquirits entre el 5 i el 31 de març de 2007 a la xarxa d’FGC. El comprovant d’aquesta compra es podrà bescanviar a les taquilles de La Molina per dos forfets fins al final de la temporada 2006-2007.
Per a més informació:
La Molina. Telèfon: 972 89 20 31
lamolina@lamolina.cat
www.lamolina.cat