Renfe informa – “Veinte con Media Distancia”, nom de la proposta pels dies 13, 14, 20, 21, 27 i 28

Renfe llança una oferta amb descomptes del 20% en els trens de Media Distancia de Catalunya tots els dimarts i dimecres del mes de febrer.

Els serveis de Media Distancia de Catalunya ofereixen més de 50.000 places diàries a prop de 140 destinacions possibles

  • Els viatgers poden imprimir un cupó-descompte des de la web de Renfe i presentar-lo en el moment d’efectuar la compra a taquilles.

12-feb-07.- Renfe llança una oferta amb descomptes del 20% sobre el preu del bitllet per a tots els viatges de Media Distancia que es realitzin durant els dimarts i dimecres del mes de febrer, el que suposarà més de 50.000 places diàries en els serveis de Catalunya. La oferta permetrà aplicar un 20% de descompte sobre el preu del bitllet els dies 13, 14, 21, 21 i 27 i 28 d’aquest mes.

La proposta de Renfe, denominada “Veinte con Media Distancia” s’aplicarà en la totalitat de la Península a tots els trajectes que es realitzin en trens de Regional, Exprés, TRD i R-598, que permeten arribar a prop de 900 destinacions.

Cupó descompte

Per a poder beneficiar-se del descompte que Renfe aplicarà a tots els trens de Media Distancia, el client pot accedir a la web de renfe (www.renfe.com) i imprimir un cupó que apareix a la pàgina d’inici, en un banner especialment dissenyat per a la oferta. Cada usuari pot imprimir i presentar pel seu descompte tots els cupons que desitgi, sent necessari un cupó per plaça, no acumulable.

Els cupons o vals de descompte també es podran enviar per correu electrònic a familiars o coneguts per a que puguin gaudir i beneficiar-se de la oferta. Els vals es presentaran en el moment de formalitzar la compra a les taquilles de les estacions de ferrocarril i donaran dret a l’aplicació immediata del descompte.

Els productes de Media Distancia estan incorporant accions comercials i propostes d’interès per a incentivar l’ús del tren com a mitjà de transport ideal per a gaudir de jornades d’oci i vacances.