Renfe informa – Pla Alternatiu de Transport en el trajecte El Prat de Llobregat – Aeroport

 Entre les 20.05 hores del dissabte dia 17 i les 05.05 hores del dilluns dia 19

Renfe estableix un Pla Alternatiu de Transport en el trajecte El Prat de Llobregat – Aeroport
• Un servei d’autobusos garantirà la mobilitat dels viatgers en el tram assenyalat
• La línia 10 de Rodalies oferirà el servei habitual entre l’Estació de França i El Prat de Llobregat
• L’actuació s’emmarca en les obres d’ampliació de l’aeroport de Barcelona, realitzades per AENA
15-feb-07.- Entre les 20.05 hores del dissabte i les 05.05 hores de dilluns, Renfe ha establert un pla alternatiu de transport al tram Prat – Aeroport pels viatgers de la línia 10 de Rodalies (Barcelona Estació de França – Aeroport), amb motiu de les obres d’ampliació de l’aeroport de Barcelona que realitza AENA. La resta de serveis manté la seva programació habitual.

Els trens de la línia 10 de Rodalies prestaran el servei habitual en el trajecte Estació de França – Sants – Prat. Entre el Prat i Aeroport s’ha programat un servei d’autobusos per a garantir la mobilitat dels viatgers.

Amb l’objectiu d’informar als clients sobre el servei d’autobusos alternatiu, Renfe destinarà personal complementari a les estacions de El Prat i Aeroport i s’emetran missatges informatius a l’interior dels trens de la línia 10. Aquestes mesures es complementaran amb cartells i comunicats per megafonia a totes les estacions de Barcelona i de la línia de l’Aeroport. Així mateix, els clients podran trobar informació a les oficines d’atenció al client, al telèfon 902 24 02 02 i a la pàgina web www.renfe.com

Aquestes actuacions, que es realitzaran el cap de setmana per a reduir la seva afectació al servei ferroviari habitual, estan motivades pels treballs d’ampliació de l’aeroport de Barcelona que realitza AENA.

Renfe lamenta les molèsties que l’execució d’aquestes obres de millora pogués ocasionar als ciutadans