Circuït 5 polzades

Des de fa uns anys, l’AFB -Agrupament Ferroviari de Barcelona, disposa de un circuit portàtil de cinc polzades de 50 metres de llargada per 16 metres d’amplada, amb dues agulles i un creuament.

Juntament amb el mateix circuit  per la circulació de trens, disposem de dues locomotores elèctriques i de cotxes remolcats:
– La reproducció de la Renfe 7102 (Ex Norte 7102)  de construcció totalment artesanal, que va circular de Barcelona a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.
– La locomotora d’origen suïs denominada Laia
Aquestes dues locomotores, poden donar tracció a sis cotxes o vagons tipus yagin destinats a la mainada.

AFB Locomotora Renfe 7102 i Pere Llobet, el seu creador

AFB Locomotora Laia E-2

Tant el circuit com el tren, van destinats a aquells esdeveniments que són propis de les activitats d’aquest tipus d’associacions, i al mateix temps està en condicions de ser ofert als col·lectius  del districte (escoles, entitats sense ànim de lucre i comerços) que ens el sol·licitin, amb motiu de les diferents festivitats que ells mateixos puguin realitzar.

Per assessorament i sol·licitar el circuit, cal enviar un correu electrònic com mínim amb dos mesos d’antelació, a la següent adreça de correu electrònic: agrupament@agrupament.cat, especificant:

  1. data de l’esdeveniment
  2. lloc a desenvolupar
  3. Entitat responsable
  4. Persona responsable
  5. horari de contacte
  6. telèfon i adreça de contacte
  7. Si disposant de transport

Tot seguit, aquesta associació es posarà amb contacte amb el organitzador