Actualització de l’operativa de servei als Trens Cremalleres d’FGC

14/03/2020.-  Direcció General de Comunicació Ferrocarrils

Se suspèn el servei comercial del Cremallera de Montserrat i es manté el servei urbà del Cremallera de Vall de Núria

A partir de demà, diumenge dia 15 de març, el servei comercial de transport de persones del Cremallera de Montserrat quedarà suspès tot atenent les recomanacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya atesa la situació generada per la crisi del COVID-19. Es mantindrà, tot i això, un servei essencial operatiu de matí i tarda de retén al Tren Cremallera per eventuals emergències i a disposició dels requeriments de l’Abadia de Montserrat i del Govern de Catalunya.

D’altra banda, en el cas del Cremallera de Vall de Núria, es mantindrà només el servei urbà entre les poblacions de Ribes de Freser i Queralbs.