Servei d’autobús substitutori entre les estacions de Gornal i Sant Boi per treballs de millora de la infraestructura

02/01/2020
· Entre el 10 i el 12, i el 17 i el 19 de gener FGC oferirà servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de Gornal i Sant Boi
· Les principals actuacions se centraran a les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet, Sant Josep i Cornellà Riera
· Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de Gornal i Sant Boi entre el divendres 10 (a partir de les 20h) i el diumenge 12 gener, i entre el divendres 17 (a partir de les 20h) i el diumenge 19 de gener per a realitzar obres de millora de la infraestructura en aquest tram.

Els treballs consistiran en el formigonatge, impermeabilització del túnel i millora del drenatge dels canvis d’agulla de l’estació de L’Hospitalet Av. Carrilet i de la via a les estacions de Sant Josep i Cornellà Riera. A més, també s’aprofitarà la interrupció del servei per a realitzar altres treballs de manteniment i consolidació de la plataforma ferroviària que es troba dins del túnel.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC habilitarà un servei d’autobusos substitutoris per enllaçar amb les estacions de Sant Josep, L’Hospitalet Av. Carrilet, Almeda i Cornellà Riera. D’altra banda, hi haurà un segon autobús directe entre les estacions de Gornal i Sant Boi, en ambdues direccions.

Durant aquest període, es modificaran els horaris dels trens que circulin entre les estacions de Pl. Espanya i Gornal i seran diferents als horaris habituals, per la qual cosa caldrà consultar prèviament aquests horaris que estaran disponibles al cercador del web i a les vitrines de les estacions.

Els trens que circulin entre Sant Boi i les estacions que hi ha a Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Manresa i Igualada no veuran modificats els seus horaris habituals, amb l’excepció de la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa) que no circularà. Aquests horaris estan disponibles al web d’FGC, a l’aplicació per a mòbils o a les vitrines de les estacions.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris. Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils ha concentrat en un mateix període aquestes diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura que permetran millorar el confort dels viatgers, tant dels que es desplacin amb tren com d’aquells que es trobin a les andanes de les estacions.