Servei d’autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur per tasques de manteniment d’una unitat de tren

02/12/2019
El servei de trens entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre els dies 3 i 5 de desembre
Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual

Línia Lleida-La Pobla
El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia Lleida-La Pobla en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús entre els dies 3 i 5 de desembre. Aquesta interrupció del servei és com a conseqüència dels treballs de manteniment en una de les unitats de tren que ofereixen servei en aquesta línia.

Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, amb l’excepció de les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:
· Tren amb sortida de Lleida-Pirineus a les 05.25 hores
· Tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.46 hores
L’horari de sortida de l’autobús substitutori serà l’habitual dels trens i s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren, trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.