TRAM modifica el seu servei per deixar pas a la cursa DIR Guàrdia Urbana

Barcelona, 9 de maig de 2019. TRAM modificarà el seu servei per deixar pas als participants de la cursa DIR Guàrdia Urbana Diagonal 2019 el proper diumenge 12 de maig.

Des de les 07.30 fins les 09.00 hores, quedaran sense servei les parades de Trambaix entre Ernest Lluch i Francesc Macià: Avinguda de Xile, Zona Universitària, Palau Reial, Pius XII, Maria Cristina, Numància, l’Illa i Francesc Macià.

Pel que fa a Trambesòs, des de les 08.30 i fins a les 10.00 hores, el servei de les parades de la línia T4 entre Glòries i Ciutadella l Vila Olímpica restarà anul·lat: Auditori l Teatre Nacional, Marina, Wellington i Ciutadella l Vila Olímpica.

Està previst que es restableixi el servei de Trambaix a partir de les 09.00 hores i el de Trambesòs a partir de les 10.00 hores. Les línies T5 i T6 de Trambesòs no es veuran afectades durant el recorregut de la cursa DIR Guàrdia Urbana Diagonal 2019.

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de la cursa i la seva organització.

Més informació: Tram