Renfe es suma a la temporada de festivals de música d’aquest estiu a Catalunya

En el seu compromís amb la cultura i la música
· Renfe col·labora aquesta temporada entre d’altres amb Festival Jardins Pedralbes, Canet Rock, Vida Festival, Castell de Peralada, Cruïlla, Arts d’estiu, Jardins de Terramar o el Festival de Cambrils
· En comprar l’entrada podràs gaudir d’un 30% des descompte en el teu viatge en tren

Barcelona, 29 de maig de 2019 (Renfe).
Renfe es prepara per la temporada d’estiu apropant-te als festivals de música d’aquest estiu. Als ja habituals esdeveniments als que et porta Rodalies de Catalunya com Jardins Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu, o el Festival de Cambrils, aquest estiu es sumen Cruïlla, Doctor Music i Jardins de Terramar.

Paul Anka a Peralada, Els Pets a Canet Rock, Madness al Vida Festival, Love of Lesbian al Cruïlla, Juanes a Festival Pedralbes, Luis Fonsi al Festival Arts d’estiu o Sara Baras al Festival de Cambrils són alguns dels artistes que omplen el cartell

Hi ha festival de tots els estils i per a tots els gustos, i no et pots perdre cap dels concerts programats per aquest estiu.

Per això, Renfe i les organitzacions d’aquests festivals han arribat a un acord pel qual els assistents que s’apropin als concerts amb Rodalies puguin gaudir d’un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l’organització en el moment de la compra de l’entrada.

L’ubicació dels festivals fan que els serveis de Rodalies siguin la millor opció per desplaçar-se, d’una manera sostenible, econòmica, còmoda i ràpida fins a Barcelona, Sitges, Pineda, Cambrils, Canet o Vilanova entre d’altres. Diàriament, Renfe posa en circulació 1.000 trenes diaris que donen servei a més de 400.000 clients dia.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més, això es suma a l’oferta de bitllets combinats de Rodalies de Catalunya per apropar-te a Catalunya en Miniatura, endinsar-te a l’Aquàrium, gaudir d’una escapada enoturística per visitar les Caves Freixenet o bé descobrir la història del món ferroviari al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

Més informació: http://rodalies.gencat.cat