Presentació del llibre “·Historia dels transports a Sant Andreu de Palomar”

Avui diumenge 14 d’abril, a ¼ de 12 del migdia en el Bar Versalles, carrer Gran de Sant Andreu, 255, en Pau Vinyes i Ricard Fernández, han fet la presentació davant dels mecenes, del seu llibre “HISTORIA DELS TRANSPORTS A SANT ANDREU DE PALOMAR · Transportant andreuencs i andreuenques” un recorregut per diversos mitjans de transport, fabriques del ram, així com de les associacions i les festivitats relacionades amb el món de la comunicació terrestre a l’antic municipi del Pla de Barcelona. També es el relat d’unes vivències i una forma de viure, de com els andreuencs i les andreuenques van poder-se desplaçar cap a la capital del país – el famós: “ANAR A BARCELONA” – i el rerepaís.

Il·lustrat amb fotografies i documents, la majoria inèdits, procedents d’arxius públics i privats.

Títol: HISTORIA DELS TRANSPORTS A SANT ANDREU DE PALOMAR · Transportant andreuencs i andreuenques
Autors: Ricard Fernàndez Valentí i Pau Vinyes i Roig
Col·laboradors: Jordi Petit, Xavier Martín, Joaquim Corral, Miquel Segura, Cèsar i Xavier de la Cruz.
Editorial: Llop Roig Llibres i Cultura
Fotografies, diferents mapes, esquemes i fulletons tot en blanc i negre
Numero de pagines: 272
ISBN: 978-84-09-06386-4
P.V.P. 20,00