Renfe mantindrà el servei per carretera entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa

A l’espera de la conclusió de les investigacions

Manresa, 11 de febrer de 2019 (Renfe).
A l’espera de finalitzar les investigacions obertes per Adif i Renfe, Renfe mantindrà el servei alternatiu per carretera entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa per als trens de la línia R4 i entre Calaf i Sant Vicenç de Castellet pels serveis de la línia R12.

Un cop es determinin quines mesures s’han de dur implantar al tram i la transitorietat fins la posada en servei de les mateixes, Renfe restablirà el servei ferroviari en aquest trajecte.

Els viatgers poden trobar tota la informació sobre la situació del servei a través de la megafonia d’estacions i trens, servei Transmet, així com en els telèfons d’informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a través de xarxes socials (@rodalies i @renfe) app de rodalies i renfe i els webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com