El metro prolongarà l’horari fins a la una de la matinada pel partit de Copa, dijous 17 de gener

16 de gener del 2019
TMB allargarà una hora el servei del suburbà i també reforçarà algunes línies de bus al Camp Nou pel Barça – Llevant (21.30 h)

Pel partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei entre el Barça i el Llevant de demà dijous, 17 de gener, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 21.30 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos.

Els serveis i reforços previstos són els següents:
Metro: De manera excepcional, la xarxa de metro estarà oberta fins a la 1 de la matinada, en el marc de l’acord assolit entre TMB i el FC Barcelona per prolongar el servei de metro en dies de partit a última hora per facilitar la tornada a casa del públic assistent.

Com és habitual, el metro es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5, línia 9 Sud i línia 10 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts (línia 3).

Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 52 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 3,20 €.
Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.