Renfe col·labora amb la celebració d’Infinit, el festival de tributs de Reus

Renfe col·labora per primera vegada amb aquest esdeveniment.
· Els serveis de les línies R14, R15 i RT1 es converteixen en l’opció ideal per desplaçar-se a Reus.
· Renfe recolza aquest festival musical de la ciutat de Reus en suport al seu compromís amb la música a Catalunya.

Barcelona, 31 d’agost de 2018 (Renfe).
Renfe col·labora amb la celebració del festival Infinit, el primer esdeveniment cultural dedicat a les actuacions de tributs musicals que es celebra entre el 7 i el 10 de setembre a la ciutat de Reus.

Aquest esdeveniment musical, es celebra per primer cop a la capital del Baix Camps i presenta un programa d’actuacions on es retrà tribut a grups com Abba, the Bee Gees, Nirvana; a artistes com Tina Turner, Lady Gaga o Michael Jackson. A més, també es realitzaran actuacions de tribut a films musicals com Moulin Rouge o El Mago de Oz.

Infinit Festival es celebra al recinte Fira de Reus, on s’acull també la celebració de la Fira de la Música a l’interior del recinte, on els assistents comptaran amb actuacions musicals, jornades informatives o cicles de cinema musical completant així fira de la música

En el marc d’aquest acord de col·laboració, els serveis de Rodalies de Catalunya es converteixen en l’opció ideal pels assistents que es vulguin adreçar fins a Reus per assistir a aquest festival. El serveis de la línia RT1 de rodalia del Camp Tarragona connecten Tarragona i Reus en un temps de viatge de 15 minuts, i des de Barcelona s’ofereixen els serveis regionals de les línies R14 i R15 que connecten en 80 minuts.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. Durant aquest estiu, Renfe ha establert acords de col·laboració amb d’altres esdeveniments d’estiu com Festival Jardins de Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada o el Festival Arts d’estiu