FGC posa en marxa la venda online dels bitllets combinats per accedir a Montserrat

26/06/2018.- Arrenca la venda per Internet dels productes combinats Tot Montserrat, Trans Montserrat i Montserrat Exprés a vol.cremallerademontserrat.cat, bitllets que ofereixen grans avantatges.
A tan sols 1 hora de Barcelona amb transport públic, la muntanya de Montserrat ofereix natura, cultura i tradició.

Aquest estiu, el Grup FGC apropa, encara més, la muntanya de Montserrat a tots els públics en posar en funcionament la venda per Internet dels seus tres productes combinats: Tot Montserrat, Trans Montserrat i Montserrat Exprés. A través de la plataforma online vol.cremallerademontserrat.cat, els usuaris podran adquirir el seu bitllet per arribar fins a Montserrat de forma còmoda, segura, sense fer cues i estalviant diners.

A tan sols 1 hora de Barcelona en transport públic, els viatgers gaudiran dels següents avantatges amb els bitllets combinats:

El Trans Montserrat és el combinat perfecte per acostar-te a la muntanya; tots els transports per arribar-hi i desplaçar-t’hi al teu aire estalviant diners. Inclou bitllet de metro, bitllet anada i tornada tren FGC fins a l’estació de Monistrol de Montserrat (estació d’enllaç amb el cremallera), bitllet anada i tornada Cremallera de Montserrat, bitllet Funicular de Sant Joan (Funicular de Santa Cova inclòs quan està en servei) i entrada a l’Espai Audiovisual.

El Tot Montserrat és l’opció més completa per visitar Montserrat; tots els transports per arribar-hi i poder visitar els diferents indrets amb els funiculars i viure una increíble experiencia gastronómica i cultural. Inclou bitllet de metro, bitllet anada i tornada tren FGC fins a l’estació de Monistrol de Montserrat (estació d’enllaç amb el cremallera), bitllet anada i tornada Cremallera de Montserrat, bitllet Funicular de Sant Joan (Funicular de Santa Cova inclòs quan està en servei), entrada a l’Espai Audiovisual, dinar Bufet de Montserrat i entrada al Museu de Montserrat.

El Montserrat Exprés permet als visitants arribar i descobrir Montserrat al seu aire amb una audioguia. Aquesta opció consta de bitllet anada i tornada tren FGC fins a l’estació de Monistrol de Montserrat (estació d’enllaç amb el cremallera), bitllet anada i tornada Cremallera de Montserrat, una motxilla amb: un MP3 amb audioguia (català, castellà, anglès, francés, japonés, rus, holandés i alemany) per visitar l’entorn del Monestir, la guia Museu a l’aire lliure, una caixa de carquinyolis de Montserrat, una degustació de licors típics i un targetó de descomptes per als funiculars i altres serveis de Montserrat.

Montserrat: naturalesa, cultura i tradició
La muntanya de Montserrat brinda moltes més possibilitats del que els visitants es poden imaginar en un primer moment. Sinònim de cultura i tradició, també és un paradís per als amants de la natura, que hi busquen un recer de pau on descobrir nous itineraris per desconnectar de la rutina i el bullici de la ciutat.

Entre les principals opcions que s’hi poden fer, destaca especialment el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, tot un referent i un símbol de Catalunya gràcies a la seva sorprenent i característica morfologia. El seu massís és únic i inigualable, amb uns pics arrodonits, anomenats “agulles”. Des del cim de Sant Jeroni (1.236 m), el pic més alt de la muntanya, es pot admirar una meravellosa panoràmica des dels Pirineus al mar i els dies clars, fins i tot, es pot arribar a veure l’illa de Mallorca.

L’escalada és una altra activitat molt popular entre els visitants, que hi troben infinitat de vies obertes de diferents nivells de dificultat on practicar aquest esport d’alçada. De fet, des de l’estació superior del Funicular de Sant Joan, en un paratge anomenat Pla de les Taràntules, es poden iniciar diferents vies fins als cims més atractius de la muntanya. Però les activitats en plena natura no s’acaben aquí: Montserrat ofereix un ampli ventall de rutes i senders de durades diferents que es poden fer a peu i combinats amb els funiculars de Sant Joan i de la Santa Cova.

En canvi, si el que es vol és endinsar-se en la història i la cultura que embolcalla la muntanya de Montserrat i el monestir benedictí, els visitants trobaran totes les respostes al recorregut audiovisual, que mostra tant el seu interior (la vida diària dels monjos) com l’activitat de portes enfora, basada en la difusió cultural i l’acolliment dels hostes al santuari. Els que tinguin ganes de saber-ne més, poden accedir al Museu creat per Josep Puig i Cadafalch l’any 1929, on contemplaran 6 col·leccions permanents amb més de 1.300 obres i exposicions itinerants.