El Tren dels Llacs Panoràmic, les millors vistes sobre raïls

28/06/2018.-  En circulació durant l’estiu, els viatgers podran gaudir d’unes vistes extraordinàries gràcies als vidres panoràmics del tren que fa el trajecte entre Lleida i la Pobla de Segur.
El Tren dels Llacs panoràmic, adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, estarà en marxa al juny, els dies 23 i 30, al juliol, els dies 21 i 28, i a l’agost, el 4 i el 11.

Tren dels Llacs
Un any més, el Tren dels Llacs Panoràmic circularà durant els mesos de més calor: el 23 i 30 de juny, el 21 i 28 de juliol i el 4 i 11 d’agost. Es tracta d’una interessant proposta per a l’estiu, dirigida a les famílies i grups d’amics que vulguin descobrir de ben a prop el territori català d’una forma diferent i original.

Durant el trajecte, els usuaris viatjaran amb el màxim confort amb les noves unitats a la línia Lleida-La Pobla, estrenades fa dues temporades. El seu disseny interior és obert i diàfan, gràcies a les grans dimensiones de les finestres, les quals brinden unes vistes espectaculars de l’entorn que voreja tot el trajecte.

Amb el sistema de climatització, els usuaris poden gaudir del paisatge i tot el que ofereix el territori durant l’estiu. A més, compten amb servei d’informació al viatger amb equips de megafonia, intèrfons i endolls a l’interior per carregar qualsevol aparell electrònic. Els trens estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i disposen d’espais per col·locar cotxets de nadons, bicicletes i cadires de rodes.

Els trens tenen una longitud d’uns 50 metres i tenen una capacitat màxima per a 104 viatgers asseguts cadascun.

Viatge en el temps per descobrir els atractius del territori
Per altra banda, està ja en marxa des de l’abril i fins al 3 de novembre el Tren dels Llacs que convida a un viatge en el temps. Gestionat pel Grup FGC, aquest tren turístic ofereix una experiència única i inoblidable dirigida a tots els públics.

El tren, que igualment al Panoràmic inicia el seu recorregut a Lleida i finalitza a la Pobla de Segur, compta amb un servei de guiatge que explica els diferents punts per on passa. En el transcurs del viatge, els usuaris passen per 41 túnels i 31 ponts d’una gran bellesa.

Viatjar en el Tren dels Llacs és tota una experiència en si mateixa. Des del primer instant, els viatgers viuen un nou món de sensacions, ja que poden degustar productes típics del territori i tastar coca de recapte. A més, tenen l’oportunitat de descobrir altres atractius del territori amb l’oferta complementària de diferents visites, com, per exemple, el “Tast Pallarés”: visita per assaborir els productes del Pallars; “Un Tomb per la Pobla de Segur”: sortida per gaudir els secrets modernistes d’aquesta localitat; “Les Botigues de Salàs”: viatge nostàlgic en el temps; “Gerri de la Sal”: visita dels salins i “La Llum de la Vall Fosca”: excursió per visitar el bressol de l’energia hidroelèctrica a Catalunya.

Aquest servei turístic, que enguany celebra la seva desena temporada, va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de convertir-lo en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà.

Per a més informació: http://www.trendelsllacs.cat/