Afectacions a les línies d’autobusos pel Pride Barcelona

28 de juny del 2018.- TMB recomana el metro a la zona de plaça d’Espanya i el Paral·lel dissabte a la tarda

Amb motiu del Pride Parade, la desfilada de carrosses de l’acte Pride Barcelona 2018, que tindrà lloc a Barcelona demà dissabte, 30 de juny, algunes línies d’autobús podrien veure afectat el servei entre les 17.00 i les 20.30 hores aproximadament. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana utilitzar el metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments entorn als llocs per on transcorrerà la desfilada. Les estacions de metro més properes per arribar a la desfilada són Espanya (L1 i L3), Poble Sec (L3), Paral·lel (L2 i L3) i Drassanes (L3).

El Pride Parade es concentrarà a les 16 hores al carrer Portal de Santa Madrona i a l’avinguda de les Drassanes. A les 17 hores la rua iniciarà la marxa al Parc de les Tres Xemeneies i continuarà per l’avinguda Paral·lel fins arribar a la plaça d’Espanya i l’avinguda Maria Cristina, on finalitzarà el recorregut. L’horari d’arribada previst és a les 19 hores, moment en què s’iniciarà una festa popular amb activitats lúdiques i musicals.

La desfilada provocarà afectacions en 19 línies de bus de TMB que fan part de l’itinerari per la zona afectada. Són les següents: D20, D40, H12, H14, H16, V7, V9, V11, 13, 21, 46, 55, 65, 79, 91, 109, 120, 121 i 150.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

TMB col·labora amb el Pride Barcelona 2018
Enguany, l’estació de metro d’Universitat va acollir el passat 25 de juny a la tarda una exhibició de dansa d’estil voguing i fins al 30 de juny es poden veure decorats amb els colors de la bandera LGTBI els graons de les escales d’accés de l’estació d’Espanya (L1 i L3) que donen a les Torres Venecianes de l’av. Maria Cristina.