Renfe es suma a la temporada de festivals de música d’aquest estiu

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya
· Renfe col·labora aquesta temporada amb Festival Jardins de Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils
· En comprar l’entrada podràs gaudir d’un 30% des descompte en el teu viatge en tren

Barcelona, 25 de maig de 2018 (Renfe).
Renfe es prepara per la temporada d’estiu apropant-te als festivals de música d’aquest estiu. Jardins de Pedralbes, Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils són els principals esdeveniments als que et porta Rodalies de Catalunya aquest estiu.

Joan Manel Serrat a Perelada, Txarango a Canet Rock, Franz Ferdinand al Vida Festival, Jessie J a Festival Jardins de Pedralbes, Juanes al Festival Arts d’estiu o La Pegatina al Festival Internacional de Cambrils són alguns dels artistes que omplen el cartell Hi ha festival de tots els estils i per a tots els gustos, i no et pots perdre cap dels concerts programats per aquest estiu.

Per això, Renfe i les organitzacions d’aquests festivals han arribat a un acord pel qual els assistents que s’apropin als concerts amb Rodalies puguin gaudir d’un descompte del 30% en el preu del bitllet, amb el localitzador que els facilitarà l’organització en el moment de la compra de l’entrada.

Aquesta col·laboració cultural respon al ferm compromís de Renfe pel desenvolupament de la cultura i la música a Catalunya. A més, això es suma a l’oferta de bitllets combinats de Rodalies de Catalunya per apropar-te als Museu Egipci de Barcelona, o l’emblemàtica Pedrera de Gaudí, escapada enoturístiques per visitar les Caves Freixenet o bé descobrir la història del món ferroviari al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

Llocs i dates

Lloc Població dates pagina web
Jardins de Pedralbes Barcelona Del 6 de juny al 13 de juliol  festivalpedralbes.com
Festival Vida Vilanova i la Geltrú Del 28 de juny al 1 de juliol vidafestival.com
Festival Castell Peralada Peralada Del 5 de juliol al 17 d’agost festivalperalada.com
Canet Rock  Canet de Mar 7 de juliol canetrock.cat
 Festival Arts d’estiu Pineda de Mar Del 21 de juliol al 31 d’agost  artsdestiu.com
Festival de Cambrils Cambrils Del 26 de juliol al 12 d’agost  festivalcambrils.com