Cornellà. 28ª TROBADA INTERNACIONAL DE VAPOROSOS

DIUMENGE, 22 D’OCTUBRE DE 2017
LA FESTA DEL TRENET.

El proper diumenge 22 d’Octubre de 2.017 organitzem la 28ª Trobada de Vaporosos i Amics del Ferrocarril de les Cinc Polzades en el Parc Municipal de Can Mercader a CORNELLÀ. El programa serà el següent:
9,30 a 11,00 hores. Recepció dels participants.
10.30 hores. Inici de circulacions lliures.
11,30 hores. Sortida del primer tren oficial de la Trobada a càrrec del Sr. Alcalde de Cornellà.
14,45 hores. Dinar de Germanor de Vaporosos i Participants al restaurant del Parc.
16,30 hores. Reinici de circulacions lliures.
20,00 hores. Finalització de la Trobada.

N O T E S:
· Les circulacions dels trens serà totalment lliure i hi haurà la possibilitat (voluntària) de transportar viatgers (preferentment visitants del Parc). Totes les circulacions es faran en un sol sentit.
· L’accés, dels vehicles que portin material, es farà per la porta de l’esquerra de la façana principal del Parc, a la carretera de L’Hospitalet Un cop descarregats, els vehicles abandonaran el Parc i el podran aparcar a ambdues parts de la Carretera de L’Hospitalet al llarg de tota la façana.
· La inscripció és gratuïta, a més i haurà l’obsequi d’un dinar per cada locomotora funcional inscrita. Durant el Dinar se sortejaran diversos regals cedits pels nostres col·laboradors.
· Per facilitar les tasques d’organització de la Trobada ompliu el full d’inscripció (full a part). Tanmateix, i si us és més còmode, la informació ens la podeu facilitar per telèfon o comunicar-la personalment el mateix dia
de la Trobada, sempre que no s’assisteixi al Dinar de Germanor.

La nostre associació participa amb la locomotora Laia E-2 i dos cotxes per el transport de viatgers.

Més informació: Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà