FGC i autobusos HIFE connecten la línia Lleida-La Pobla amb Tarragona, Castelló, València, Saragossa i Terol

07/09/2017.- FGC i HIFE signen un conveni de col·laboració per a la comercialització de bitllets combinats que combinin el transport amb tren i autobús.
Els nous bitllets permetran enllaçar els trens de la línia Lleida – La Pobla i diferents ciutats de fora de Catalunya.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el conseller delegat de La Hispano de Fuente en Segures (HIFE), Jose Maria Chavarria Homedes, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure i comercialitzar bitllets combinats que connectin els trens de la línia Lleida – La Pobla amb diverses ciutats, tant de Catalunya com de fora, mitjançant el servei d’autobusos que ofereix HIFE.

El conveni pretén millorar la mobilitat dels usuaris de la línia Lleida-La Pobla mitjançant la coordinació del servei de trens i de busos, connectant la línia de Ferrocarrils amb les següents destinacions:
· Lleida – Caspe – Alcañiz – Teruel
· Lleida – La Pineda – Salou – Cambrils – L’Hospitalet – Vinaròs – Benicarló – Peñíscola – Oropesa – Benicassim – Castelló amb Connexió a València
· Lleida – Flix – Ascó – Mora La Nova – Mora d’Ebre – Tortosa – Amposta – Sant Carles de la Ràpita – Alcanar

FGC i HIFE posaran a la venta en els seus punts habituals, així com en els canals informàtics corresponents, aquest nou bitllet combinat, promovent la utilització del transport multimodal i ampliant les opcions de viatges dels usuaris d’ambdues empreses.

Així, el conveni mostra la voluntat d’FGC i d’HIFE de donar un millor servei als usuaris i fer possible mitjançant acords amb altres operadores un sistema de transport multimodal amb els avantatges que proporciona als ciutadans la possibilitat de combinar diversos tipus de transport per la millora de la seva mobilitat i de les condicions tarifaries.